La farmaciola domèstica és fonamental perquè els medicaments que guardem mantinguin les seves característiques i per tant que els tractaments siguin segurs i eficaços. Així mateix, també ens garanteix que tenim tot el material necesari per curar qualsevol ferida o lesió que pugui ocòrrens durant el nostre dia a dia. D’aquesta manera, una farmaciola en bones condicions ens ajuda a mantenir la salut per a tota la familia i molts cops evita visites a urgències degut a complicacions.

Tanmateix, sovint la farmaciola no es troba en bon estat. Ja sigui perquè es guarda en un lloc no adequat o perquè conté restos de medicacions caducades, una farmaciola en mal estat pot ser perillosa per la nostra salut.

Per aquest motiu, et dono la benvinguda i et convido a participar en el Biotiquín, un projecte sostenible que té com a objectiu millorar l’ús de la farmaciola domèstica.

Qui som?

Aquest projecte el formem 18 farmàcies repartides per tot el territori. Som farmàcies amb moltes ganes d’ajudar-vos i a on la vostra salud és la nostra prioritat. Cuidar-vos és la nostra feina i per aquest motiu, hem decidir portar la nostra tasca més enllà a través del Biotiquín.

A continuació trobaràs el llistat de farmàcies participants:

En qué consisteix?

El funcionament del Biotiquín és molt senzill. Tu només has de venir a una de les farmàcies participants amb la teva farmaciola. Allà revisarem amb tu el contingut d’aquesta i t’explicarem com tenir una farmaciola perfecte. Et donarem consells sobre com preservar les medicines per evitar confusions i també et donarem consells i trucs per tal de tenir-la llesta per qualsevol imprevist. A més, et regalarem un producte bàsic que ha d’estar a qualsevol farmaciola!

Vingui a una de les farmàcies amb la vostra farmaciola

Revisarem i us aconsellarem sobre la vostra farmaciola
Us regalarem un producte essencial de farmaciola

Aquest novembre, posa la teva farmaciola a punt. Suma’t al Biotiquín!

Patrocinadors i colaboradors

Share This
Abrir chat
Hola! ¿En qué podemos ayudarte? Recuerda que ahora podrás hacer tus pedidos desde aquí y recogerlos en la farmacia de forma más rápida.